USEIN KYSYTTYÄ

* Milloin oma kuvausaika olisi hyvä varata?

Suosittelen varaamaan oman kuvausajan hyvissä ajoin, useimmiten 1-2kk ennen toivottua kuvauspäivää. Kesäsesonki varataan jo melko aikaisin eli olethan yhteyksissä jo alkuvuodesta, jos toivot kuvausta kesälle.


* Voiko laskun maksaa erissä?

Kyllä voi. Minulla on käytössä koroton osamaksu-mahdollisuus, kysythän rohkeasti jos olet kiinnostunut. Lasku voidaan jakaa 1-4 osaan ja eräpäivät ovat myös sovittavissa.


* Mitä tehdä, jos kuvaus jännittää?

Jännitys on normaalia eikä sitä tarvitse hävetä. Minuakin jännittää useasti! Se kertoo siitä, kuinka merkityksellisenä pidämme sitä hetkeä. Minä ohjeistan, autan ja neuvon sinua läpi koko kuvausten. Olen tukena ja ystävänä, sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään etukäteen. Ja usko minua, kun kuvaushetki koittaa, huomaatkin, että olemuksesi rentoutuu ja kaikesta tulee ihanan luonnollista.


* Haluan tilata kuvistani kuvatuotteita, mutta en osaa tehdä tilausta itse. Mitä tehdä?

Jotta saat upeista kuvistasi kaiken ilon ja onnen irti, suosittelen lämpimästi teettämään niistä aitoja kuvatuotteita. Tauluja, fine art-valokuvia tai puutauluja. Haluan palvella sinua loppuun saakka siten, että pääset nauttimaan kuvistasi täysillä, jokapäiväisessä elämässä. Yhteistyökumppanini kautta tilaamme sinulle yhdessä upeat kuvatuotteet.