BLOGI

Tervetuloa kurkistamaan kameran taakse valokuvaajan maailmaan.

Innostuin luovasta valokuvauksesta reilu vuosi sitten. Valokuvaushan on ilmaisumuoto ja taidetta, jossa lopputulokseen vaikuttavat tekijän visuaalinen näkemys sekä käytetty tekniikka. Opiskeltuani valokuvauksen lainalaisuuksia vuosia, minua alkoi kiehtoa saada nähdä mitä niiden ulkopuolelta voisi löytyä.

Vastasyntyneen kuvaukset ovat yksi niistä palveluista, joita aloin myymään ja tekemään jo heti yritykseni alussa. Olin kuvannut omia lapsiani heidän ensimmäisistä päivistä alkaen, ja äitinä ymmärrän hyvin noiden kuvien merkityksen. Olin saanut nähdä myös jo sen, kuinka nopeasti päivät menevät vauvakuplassa. Ajan kuluminen on armotonta, ja minulla...

Perhekuvaus kuvauselämyksenä keskittyy sinuun ja rakkaimpiisi, kokonaisuutena. Se ei ole ainoastaan kuvaushetki, vaan myös koko perheen yhteistä ihanaa aikaa. Olen itsekin äiti, minulla on 6 lasta, ja ymmärrän täysin arjen hektisyyden ja sen riittämättömyyden tunteen, kun kaiken sen keskellä ei ehdikään olla kaikkea sitä, mitä haluaisi.

Miten osaakaan olla työntäyteinen (ja myös jännittävä) juttu uudet nettisivut ja uusi blogi. Ja koko brändiuudistus! Mutta täällä nyt ollaan, vihdoin ja viimein.