KUVAUSELÄMYKSET

Don't shoot what it looks like. Shoot what it feels like.

- David Alan Harvey

LIFESTYLE -KUVAUSELÄMYKSET

Sinulle ja rakkaimmillesi.


Mitä sanat eivät riittäisi kertomaan.

Aika elämän tiimalasissa juoksee. Päivä päivältä, vuosi vuodelta.

Olennaista on hetki juuri nyt.

Keskellä arjen kiireiden pysähdytään tärkeimmän äärelle.


AARRE


Äitiys on matka, joka alkaa jo odotusaikana. Lapsen ja äidin side on ainutlaatuinen ja yhteys heidän välillään on todella kaunis. Äitiys mullistaa naisen sisäisen maailman; yhtäkkiä keskipisteessä on uusi elämä, pieni ihme, jota rakastaa koko sydämensä pohjasta.


Aarre- kuvauselämys on sinulle äiti, joka haluat kauniit kuvat sinusta ja lapsestasi juhlistamaan tätä suurta lahjaa. Voit tulla kuvauksiin jo odotusaikana kun elämäsi aarre on vielä matkalla maailmaan. 

490e | 30 upeaa ja herkkää kuvaa sinusta ja aarteestasi

RAKKAIN TARINA

Kaikki rakkaimmat, yhdessä. Tässä hetkessä. Tunteita, jotka pakahduttavat sydämen. Halauksia, jotka karkoittavat kaikki maailman murheet. Hymyjä, jotka valaisevat pimeimmänkin yön. Kosketusta, joka viestii rakkaudesta ja hellyydestä. Katseita, joista loistaa onni.

Perhe on paikka, jossa elämä alkaa ja rakkaus on ehtymätön. Siellä kasvaa onnellisuus ja siellä on turva.

Siellä on koti.

Rakkain tarina -kuvauselämys on koko perheen yhteinen ihana hetki. Oli perheenne suuri tai pieni, se on arvokas ja tärkeä. Olette lämpimästi tervetulleita kuvauksiin juuri sellaisina kuin teidän oma rakas perhe on.


790e | 60 herkkää ja kauneinta kuvaa teistä yhdessä.

KUVAUSMATKASI

Kuvausvaraus on tehty, ihanaa! Tästä se alkaa. Lähetän sinulle kattavan kuvausoppaan, jotta voit etukäteen jo hiukan fiilistellä tulevia kuvauksia ja valmistautua niihin kaikessa rauhassa. Jos tulee kysyttävää, älä epäröi laittaa viestiä; olen täällä sähköpostin tai puhelimen päässä valmiina auttamaan sinua.

Kuvauspäivä koittaa. Lämpimästi tervetuloa! Ikuistetaan kiireettömästi kauniita ja koskettavia hetkiä yhdessä. Voimme toteuttaa kuvaukset ulkona kauniissa luonnossa tai sinun luonasi. Ohjaan ja neuvon sinua läpi kuvausten, joten sinä voit heittäytyä hetkeen ja keskittyä rakkaimpiisi.

Kuvasi saapuvat. Upeat valokuvat muistitikulla kauniisti paketoituina rasiassa. Saat elää kaikki kauniit hetket uudelleen.

Näitä kuvia et malta laskea kädestäsi.

Saat kuvistasi myös somekäyttöön soveltuvat versiot digimuodossa. Näin voit jakaa ihanat hetket nähtäville myös läheisillesi.

 Halutessasi autan mielelläni sinua tilaamaan kuvistasi myös ihania kuvatuotteita.