Hei pitkästä aikaa!

22.02.2022

Moikka pitkästä aikaa!

Miten osaakaan olla työntäyteinen (ja myös jännittävä) juttu uudet nettisivut ja uusi blogi. Ja koko brändiuudistus! Mutta täällä nyt ollaan, vihdoin ja viimein.

 Mahtavaa, että sinäkin olet löytänyt tänne :)

Pari viime vuotta on olleet melkoista menoa. Olen opiskellut uuden tutkinnon, erikoisammattitutkinto VVI:llä, saanut kaksi ihanaa pientä poikaa ja tehnyt melkoisen myllerryksen mun yrityksessä erikoistumisen myötä. Vieläkin vähän pyörryttää.

Nyt kuitenkin on niin huippufiilis, kun homma alkaa olla valmis ja saan näyttää teille, mitä olen täällä kulisseissa puuhastellut. Samalla jännittää niin, että kädet hikoaa. Kun johonkin laittaa koko sydämensä, siitä tulee todella henkilökohtaista ja merkityksellistä. Niinkuin mulle tämä työ ja yritys. Sanonkin monesti teille mun asiakkaille, että tämä taitaa olla jo elämäntapa. Se varmaan kertoo jotain mun sitoutumisesta tähän.

Suurin uudistus tapahtui kuvauspalveluissa; kuvauspakettien tilalle tulivat kuvauselämykset. Pohdin kauan miten haluan tätä työtä tehdä, toteuttaa sitä mikä mun sydämellä on, ja siitä syntyivät kokonaisvaltaiset kuvauspalvelut elämyksenä sinulle. Toivon, että tutustut niihin kaikessa rauhassa ja annat niille mahdollisuuden näyttää ja kertoa siitä, mitä minä haluan sinulle tarjota. Laitan linkin tähän niin pääset tästä heti suoraan kurkkaamaan sinne:

Kuvauselämykset


Kun jotain uutta syntyy, jotain vanhaa täytyy tieltä raivata. Tässä tein kipeän ratkaisun; dokumentaariset hääkuvaukset jäivät pois.

Niinpä. Arvaa oliko vaikea päätös. Oli! Sillä niitä tein paljon ja kesät olivat täynnä häähumua. Näin tämän kuitenkin täytyi mennä ja ratkaisun tehtyäni olen ollut siihen tyytyväinen. Tämä on oikea tie.

Kokonaan hääkuvaukset eivät kuitenkaan jää pois, sillä rakkauden ikuistaminen on yhä elämäntehtäväni. Kuvauselämyksistä löydät aivan ihanan ja upean LUPAUS-kuvauselämyksen, joka soveltuu täydellisesti hääpotrettikuvauksiin. Tunnelmallisia, tarinallisia kuvia, joista huokuu rakkaus ja aitous. Ja mikä ihaninta; kuvat tulevat valmiina taidevalokuvina ja saat hypistellä niitä käsissäsi heti!

Niin, siinä onkin toinen uudistus palveluissani; saat kuvasi valmiina, kauniisti paketoituina. Ja ne eivät olekaan mitä tahansa valokuvia, vaan näyttäviä taidevalokuvia. Tulet ihastumaan niihin takuulla!

Muita kuvauselämyksiä ovat AARRE ja RAKKAIN TARINA, sekä ensi vuonna lanseerattava IHANA SINÄ. Näistä kuitenkin tulossa oma blogipostaus, joissa perehdytään hiukan paremmin.


Mitäs vielä. Uutta on vaikka millä mitalla, kaikesta en varmaankaan osaa tässä edes kertoa. Toivonkin, että selailet uusia sivuja läpi rauhassa ja tutkiskellen. Toivon sydämestäni, että sinulle avautuu se ihana valokuvien maailma, jonka haluan sinulle avata :)


Ja mikä olisi ihan parasta, niin klikkaa etusivulta mun instagramiin ja tule mukaan tälle matkalle. Tämä kävisi todella tylsäksi ja yksitoikkoiseksi ilman sinua, joten todella ihanaa että olet täällä.


Iloa ja valoa, palataan taas!


-Laura